Σεμινάριο Chi Qong / Tai Chi Chuan / Yoga στην Πάτμο

  • %AM, %04 %916 %2014 %00:%Απρ
  • Blog
Σεμινάριο Chi Qong / Tai Chi Chuan / Yoga στην Πάτμο

Με χαρά ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση τετραήμερου σεμιναρίου Chi Qong / Tai Chi Chuan / Yoga στην Πάτμο, υπό την αιγίδα των Eirini Traditional Houses.

To ειδυλλιακό περιβάλον στα Αρχοντικά μας, μέσα στην φύση και με θέα το Αιγαίο είναι ιδανικό

Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 8-11 Μαίου 2014.

Τιμή σεμιναρίου: 370 ευρώ για 2 άτομα (δίκλινο δωμάτιο)
Επιπλέον άτομο (στο ίδιο δωμάτιο): 90 Ευρώ

Οι τιμές περιλαμβάνουν τα μαθήματα, πρωϊνό, μεταφορά από και προς το λιμάνι, και διαμονή. Δεν περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Για να κρατήσετε θέση στο σεμινάριο ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζι μας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 6973 744102 και 22470 32826.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1η Hμέρα
Chi Qong - Τεχνικές υγείας και γαλήνης
Βασικές κινήσεις και βηματισμοί Τai Chi Chuan

2η Hμέρα
Chi Qong
Βηματισμοί και το πρώτο μέρος της μικρής φόρμας του Tai Chi Chuan
Εφαρμογές κινήσεων και επεξήγηση ως αυτοάμυνα

3η Hμέρα
Chi Qong
Βηματισμοί και το δεύτερο μέρος της μικρής φόρμας του Tai Chi Chuan
Εκτέλεση ολόκληρης της φόρμας

4η Hμέρα
Pushing hands και εφαρμογές
Εξάσκηση φόρμας
Παρουσίαση μεγάλης φόρμας

Εκπαιδευτές: Νικητάκης Ιωάννης, Κατσιάβαρας Ευριπίδης , Καμίτσης Χρήστος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το τάι τσι τσουάν είναι μία κινέζικη ενεργειακή και πολεμική τέχνη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ταυτόχρονα πολύ ευγενική. Εκατοντάδες βιβλία έχουν γραφτεί για την «τέχνη του ανώτατου ορίου». Το βάθος και ο πλούτος της είναι ανεξάντλητα.

Η Ζωτική Εσωτερική Ενέργεια Τσι Γκον είναι μια πρακτική που χρησιμοποιείται στην Κίνα χιλιάδες χρόνια, τόσο για τη βελτίωση και τη διατήρηση της υγείας, όσο και για την απόκτηση μεγαλύτερης δύναμης στις πολεμικές τέχνες.

Η τακτική άσκηση στο Τσι Γκον προάγει την υγεία, τη ζωτικότητα και ηρεμεί το πνεύμα. Άσχετα από τις διάφορες μορφές του, το Τσι Γκον μπορεί εύκολα να εξασκηθεί από τον καθένα, από κάθε ηλικιακή ομάδα, ακόμη και από άτομα με προβλήματα υγείας, αρκεί να υπάρχει η σωστή καθοδήγηση.

Η Γιόγκα ωφελεί τους πάντες, άσχετα από ηλικία, φυσική κατάσταση, σωματικές ικανότητες και επίπεδο ευλυγισίας. Προσφέρει ενδυνάμωση και ευλυγισία και χαλάρωση, χωρίς το ένα να δρα σε βάρος του άλλου.

Βοηθά σαν μέθοδος προθέρμανσης, χαλάρωσης και ξεκούρασης όσους καταπονούνται από εντατικά αθλήματα, πρόβες και προπονήσεις (αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές...). Απαραίτητη για όσους πάσχουν από άγχος, υπερένταση, νευρικότητα, έλλειψη αυτοπεποίθησης.