Η διαμονή

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός. Αν και τα Αρχοντικά έχουν την ώρα τους για την κάθε υπηρεσία, όπως πρόγευμα και καθάρισμα, τίποτα δεν είναι οριστικοποιημένο, χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Άνθρωποι είμαστε και οι άνθρωποι συνεννοούνται.

Κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας, για να σε ευχαριστήσουμε τις μέρες που θα βρίσκεσαι κοντά μας. Βέβαια,η παρουσία μας είναι πάντα διακριτική, στον βαθμό που σέβεται την ησυχία σου και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Θα ανακαλύψεις ακόμα τι πραγματικά πάει να πει “φρέσκο”, πολλές φορές, της στιγμής. Το γάλα όπως και το γιαούρτι είναι απευθείας από τα κατσίκια της στάνης λίγο πιο κάτω. Τα ντόπια τυριά, το κατσικίσιο, η μυζήθρα και η ξινομυζήθρα είναι από το μικρό τυροκομείο δίπλα, στο Γροίκο. Τα αυγά πάντα φρέσκα από το κοτέτσι της οικογένειας.

Ανάλογα με την εποχή, τα λαχανικά του μποστανιού, στην κοινόχρηστη αυλή, είναι στη διάθεσή σου. Εύγευστα και οργανικά. Το ψωμί, καθώς και η περίφημη πατινιώτικη τυρόπιτα που θα γευτείς φτιάχνεται από την ίδια την Ειρήνη και όλα ψήνονται στο ξυλόφουρνό μας. Της Ειρήνης είναι και τα πατροπαράδοτα γλυκά του κουταλιού, όπως το κυδώνι, το ντοματάκι, το σταφύλι, αλλά και οι μαρμελάδες.

O Χρήστος, άνθρωπος της φύσης, αθλητής, δεινός δύτης και βραβευμένος ψαράς χαίρεται να μοιράζεται τα μυστικά των εξερευνήσεων του. Σε κάθε εποχή του χρόνου μπορείς να τον συμβουλευτείς σε ό,τι αφορά το νησί ή να σε συντροφεύσει στα πανέμορφα μονοπάτια της Πάτμου, όπου μπορείς να χαρείς τη φύση.

Και αν το ψάρεμα ή οι καταδύσεις είναι αυτά που σε συγκινούν, ο Χρίστος ξέρει πως να τα ευχαριστηθείς περισσότερο κάθε εποχή του χρόνο. Αν, πάλι, έχεις ανάγκη από χαλάρωση, παρέχουμε τη δυνατότητα για μασάζ από εξειδικευμένο προσωπικό.